Előfizetői tartalom

Ilyen lesz a Belváros új sportközpontja - Fotók!

Portfolio
Bemutatta az V. kerületi önkormányzat, a polgármester Szentgyörgyvölgyi Péter és a tervező Skardelli György vezetésével a kerület legújabb projektjét, egy sportközpontot a Szabadság tér vonzáskörzetébe. A tervek látványosak, a koncepció nemes, igény van rá, de a költségvetés és az átadás időpontja még rejtély. Mindenesetre a projektet kiemeltnek nyilvánították, így kevés jogi akadály gátolja majd, hogy mielőbb élvezhessék a környék lakói és dolgozói az ultramodern sportközpontot, amit csak remélni tudunk, hogy tényleg hasonlítani fog a látványtervekhez. A cím: Vadász utca 30.

A 4 szintes épületben lesz tanuszoda, 25 méteres felnőtt medence, látványos mászófal, kosárlabda- és teremfocipálya, konditerem, és egy fényudvar meg tetőterasz, stb., stb. Természetesen modern és energiatakarékos lesz, hogy ne kerüljön majd sokba a fenntartása és még masszázsszobát is kialakítanak majd. A beruházás már kiemeltnek van nyilvánítva, ez pedig segíti...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés