Előfizetői tartalom

Széll Kálmán tér: hétfőn szabadul el igazán a pokol

Portfolio
Tovább dübörög Buda szégyenfoltjának régóta várt felújítása. Ezen a héten, szombaton és vasárnap, a Széll Kálmán tér felújításának következő ütemében a téren ideiglenes villamos-végállomásokat épít a BKK, ezért változik a teret érintő, azon áthaladó villamosjáratok közlekedése. Hétfőtől pedig, mintegy három hónapra, jelentősen módosul a bel-budai villamosjáratok közlekedése, valamint az autósok is jelentős korlátozásokra számíthatnak.

Hétvégén csak kisebb kellemetlenségekre számíthatnak az utasok 2015. január 17-én és 18-án a 18-as villamos rövidített útvonalon, a Savoya Park és a Dózsa György tér között jár; a Széll Kálmán tér M és a Dózsa György tér közötti szakaszon 18-as jelzéssel pótlóbusz közlekedik, amelyre a Széll Kálmán téren a 22-es járatcsalád leszállóhelyén lehet felszállni....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés