Előfizetői tartalom

Végre megvalósulhat Buda legszebb közparkjának felújítása

Portfolio
Végre megújulhat a Városmajor, amiről sajnos több negatív városi legenda is terjed. Buda egyik legszebb, ám sajnálatos módon romjaiban heverő közparkja sokak számára egyet jelent a környéki bűnözéssel, mocsokkal. Ám a hírek szerint már csak pár hónap és indulhat a felújítás, legalábbis ezt írja a kerületről szóló blogjában Váczi János, Hegyvidék alpolgármestere.

"Szerdán a Városmajori Park felújításának terveit egyeztettük több civil szervezettel. Néhány hónapon belül elindulhat a munka, amely sok új zöldfelületet, játszótereket, felújított sportpályákat, és egy nagy kutyafuttató megépítését jelenti majd. A közbiztonság javítását pedig a korábban tervezett kerítés helyett jobb közvilágítással és az ehhez kapcsolt kamerarendszerrel...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés