Előfizetői tartalom

Végre történik valami a Lipóttal?

Portfolio
"A jövő egészségügyi komplexuma" néven pályázatot írt ki az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület (IFK). Az ötletbörze célja, hogy koncepciók, ötletek és víziók érkezzenek Budapest egyik emblematikus egészségügyi intézményének, az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet (OPNI), ismertebb nevén a Lipót rehabilitációjára.

Az egykori országos elmegyógyintézet romantikus stílusban, 1868-ban építették meg, Budán, a mai II. kerület egyik legszebb és legértékesebb telkén. Az Országos Pszichiátriai és Neurológiai Intézet, ismertebb nevén a Lipótmező bezárásáról az egészségügyi reform során döntöttek még 2007-ben, azóta kihasználatlanul áll. Az IFK diákoknak szánt pályázatának kiírásakor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés