Portfolio.hu könyvesbolt

A Sikeres Kereskedő

Szerző: Bence Balázs
Ár: 7,400 Ft.
Kiadás éve: 2017
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:352
ISBN:978-615-00-0064
 vagy vissza a könyvesboltba

ELÕRENDELÉS! Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy megrendelésüket a feldolgozás és a nyomdai munkálatok fényében november 20. után kaphatják meg.

Személyes átvételre nincs lehetõség!

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti. A sikeres kereskedő című könyv részletesen bemutatja a stratégia alkotóelemeit és kialakításának lépéseit. A stratégia a tőzsdei siker egyik fontos összetevője, mely önmagában keveset ér. Az eredményt nagyban befolyásoló egyéb tényezőkről általában kevesebb szó esik, pedig a kockázatkezelés, a pozícióméretezés, valamint az érzelmek világa nagyságrendileg határozzák meg, hogy ki mit visz haza a tőzsdeparkettről. Az átfogó kiadvány utóbbiakat is részletesen tárgyalja.

Az olvasó megismeri a leggyakoribb kereskedési hibákat, és támpontot kap azok elkerüléséhez. A könyv feltárja, hogy mely tényezők befolyásolják gondolkodásunkat, tetteinket és döntéshozatali folyamatainkat a tőzsdei környezetben. A sikeres kereskedő az a könyv, mely minden tőzsdézés iránt érdeklődőnek, kezdő vagy bukdácsoló kereskedőnek kötelező olvasmány.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium