Portfolio.hu könyvesbolt

Agrárszektor 2017 - Az 50 legbefolyásosabb személy a magyar agráriumban

Szerző: A Portfolio és az agrárszektor.hu szerkesztésében
Ár: 1,490 Ft.
Kiadás éve: 2017
   
Kiadó:NET Média Zrt.
Oldal:178
ISBN:ISSN 2064-9703
 vagy vissza a könyvesboltba

A Portfolio és az agrárszektor.hu már negyedik éve publikálja a magyar agrárium 50 legbefolyásosabb személyiségét felvonultató kiadványát, amelynek célja idén is az volt, hogy az ágazat legmeghatározóbb arcainak és legmarkánsabb trendjeinek számbavételével a magyar élelmiszer-gazdaság aktuális és hiteles lenyomatát alkossa meg. Az összeállításban minden évben vannak meglepõ és kevésbé meglepõ fordulatok, oszlopos tagok és újonnan berobbanó arcok. Egy biztos, a hazai agrárium minden éve eseménydús, bõségesen szolgáltat izgalmakat és érdekes sztorikat.

Hogy kik az agrárium legbefolyásosabbjai? Egyeseknek agrármágnások, zöldbárók, nagytõkés agrároligarchák, másoknak zsenik, álmodozók, profi topmenedzserek, született csúcsvezetõk, sikeres vállalkozók vagy szaktekintélyek. Az 50 legbefolyásosabb hazai agrárszemélyiség portréját böngészve kirajzolódik néhány egyértelmû üzenet. Olyan kulcsszavak köszönnek vissza, mint a globalizáció, a klímaváltozás, a koncentráció, a digitalizáció, a generációváltás és az integráció. Trendek, hatások, melyek alól senki nem vonhatja ki magát. A kérdés csak az, hogyan reagálnak rájuk a magyar agráriumot alapjaiban formáló üzleti döntéshozók és elismert véleményvezérek. Ismerkedjen meg velük most közelebbrõl, és térképezze fel üzleti stratégiáikat elsõ kézbõl!

A magazin nem csupán toplista, hanem ágazati évkönyv is egyben, így a lehetõ legszélesebb spektrumban dolgozza fel a magyar agrárszektor legfontosabb ügyeit - legyen szó uniós agrárpolitikáról, földügyekrõl, inputpiaci folyamatokról, traktorgyártásról, állattenyésztésrõl, géntechnológiáról, klímaváltozásról vagy precíziós gazdálkodásról. Szakcikkek, interjúk, elemzések egy helyen, mindenrõl, ami 2017-ban a leginkább foglalkoztatta a magyar agráriumot.

Telefonszám
06/1-327-4080
Ajánlatunk
Könyvesbolt menü
Segítség
Témakörök
Prémium