Előfizetői tartalom

Gyenge napja volt a búzának

Portfolio
Többségében gyenge napot tudhattak maguk mögött pénteken a nyersanyagok, miután a dollár erősödött több vezető nemzetközi devizával szemben: a Dow Jones UBS áruiaci index értéke így 1,1 százalékkal került lejjebb. A pénteki kereskedés sereghajtója az árupiacon a búza volt, melynek árfolyama közel 3 százalékkal csökkent.

Adták a nyersanyagokat a piaci szereplők a pénteki kereskedésben, mely során a Dow Jones UBS árupiaci index értéke 1,1 százalékkal került lejjebb. Bár piacmozgató amerikai makroadat pénteken nem érkezett, a dollár index mintegy 0,5 százalékkal emelkedett, mely kedvezőtlenül hatott több nyersanyagra is.Bár a nyersanyagok többsége esett pénteken, azért akadt olyan is, mely jól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés