Előfizetői tartalom

Esélyt sem adtak az OTP-nek - Közel 5 százalékos zuhanás lett a vége

Portfolio
A vezető nyugat-európai indexek jól teljesítenek csütörtökön Ben Bernanke tegnapi szavait követően. Az amerikai indexek is jól szerepelnek azt követően, hogy vegyes vállalati gyorsjelentéseket tettek közzé a tengerentúlon. A Dow Jones és az S&P 500 új történelmi csúcsára erősödött. A hazai börze viszont csütörtökön ismét veszített az értékéből, ami az OTP számlájára volt írható megint. A hazai bankpapír árfolyama újabb 4,7 százalékot esett a tegnapi záróárfolyamához képest azt követően, hogy kiderült, az árfolyamváltozások miatt nyúlna bele a kormány a devizahitelekbe.

2013. július 18. 17:33 Megosztás Újabb pofont kapott az OTP A hazai piac gyengén teljesített csütörtökön, a BUX több mint 2,3 százalékot esett, amihez kifejezetten magas 23 milliárd forintos forgalom párosult. A hazai index ezzel a teljesítményével...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés