Előfizetői tartalom

Kezdődhet a korrekció az amerikai piacokon?

Portfolio
Év eleje óta gyakorlatilag megállás nélkül kúsznak felfelé a világ vezető indexei, az amerikai benchmarkok közel 5 százalékkal kerültek feljebb, a nyugat-európai részvénypiacok már 10 százalék körüli pluszban járnak 2012 eddig eltelt időszakát alapul véve. Leginkább a további iránykeresés volt a jellemző, a befektetők újabb impulzusokra vártak. A további emelkedést az is gátolta, hogy csütörtökön a vártnál rosszabb makroadatok érkeztek a tengerentúlról.

2012. január 27. 08:14 Megosztás Kis csökkenéssel zárt Amerika A negatív tartományban zártak csütörtökön az amerikai részvénypiacok. Az esés elsősorban a vártnál rosszabb amerikai makroadatoknak köszönhető, a leading indicators és az újlakás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés