FONTOS Paks II.-vezér: változhat a kulcsrakész ár, a kínaiak is megjelenhetnek a beruházás körül
 
Előfizetői tartalom

Elveszti csillogását az arany

Portfolio
Több mint fél százalékkal csökkent az árupiacot jellemző Dow Jones UBS index értéke a tegnapi kereskedés végére, ebben a dollár árfolyamának változása nem játszott lényeges szerepet. A kereskedők tegnap a ma reggel érkezett kínai makroadatra vártak aggodalommal, amely azonban a vártnál kedvezőbb lett. Az arany árfolyama tovább esett, mivel a részvények egyre vonzóbb alternatívát jelentenek a befektetőknek.

A Dow Jones UBS árupiaci index 0,51 százalékkal csökkent tegnap zárásra, a dollár enyhe gyengülése nem játszott fontos szerepet ebben. A kereskedők a ma reggel érkezett kínai makroadat miatt kivártak, a kínai exportszektor végül a becsültnél jobban teljesített. A márciusi 884 millió dolláros hiányt követően áprilisban 18,16 milliárd dolláros volt a kínai külkereskedelmi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés