Előfizetői tartalom

Zuhan az arany - Ki tudja, hol áll meg?

Portfolio
Szinte megállíthatatlanul zuhan az arany árfolyama, a tavalyi csúcsokhoz képest már több mint 20 százalékkal kerültek lejjebb a jegyzések, ez pedig definíció szerint azt jelenti, hogy beköszöntött a medvepiac az aranyban. A további ármozgásokat illetően megoszlanak a vélemények, több elismert befektető és nagy elemzőház is további zuhanást jelez előre, vannak azonban olyanok is, akik remek vételi lehetőséget látnak az elmúlt hetek esésében. Az árfolyam technikai szempontból fontos szinte esett vissza, vagyis a következő napokban akár valamelyest emelkedhet az árfolyam, hosszabb idősíkon nézve azonban nem túl biztató a kép.

Zuhan az árfolyam Megállíthatatlanul zuhan az arany árfolyama, míg a pénteki kereskedésben közel 60 dollárral 1 500 dollár közelébe esett az arany, addig hétfő reggel már 1 425 dollár közelébe esett a sárga nemesfém árfolyama.A nemesfém azonban nemcsak az elmúlt napokban teljesített gyengén, hanem az utóbbi hónapokban is folyamatosan eladói nyomás alatt állt, melyet...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés