Előfizetői tartalom

Mostantól másképp költik az egészségügynek szánt uniós pénzeket

Portfolio
Már három évvel az uniós költségvetési ciklus vége előtt az összes egészségügyet érintő pályázatot kiírták és cél az, hogy jövő márciusig a támogatói döntések is megszülessenek - mondta el a Világgazdaságnak Schanda Tamás, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára. A pályázatok többségével kapcsolatban már megszületett a döntés, a források kétharmadánál szerződéskötés történt. A mostani ciklusban a betegbiztonságra, illetve az egészségügyi és népegészségügyi ellátás minőségének fejlesztésére koncentrálnak.

Portfolio Private Health Forum 2017 Október 10-én jön a Portfolio Private Health Forum 2017 magánegészségügyi konferencia. Információ és jelentkezés A lapnak Schanda Tamás elmondta, hogy a projektek akár 4-5 éves fejlesztési időtartamúak is lehetnek, melynek az az oka, hogy véleménye szerint ennyi idő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés