Előfizetői tartalom

Már a gazdaságfejlesztési EU-pénzek háromnegyedéről döntés született

MTI
|
Portfolio
A 2700 milliárd forintos keretösszegű Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Programban (GINOP) már 2000 milliárd forintos tételre született pozitív támogatói döntés, illetve ebből 1000 milliárd forintnyi támogatást már ki is fizettek a nyerteseknek - többek között ezekről beszélt egy mai vidéki eseményen Rákossy Balázs.

A Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) európai uniós források felhasználásáért felelős államtitkára az MTI-nek jelezte: a GINOP keretében a meghirdetett 105 pályázati felhívásra több mint húszezer pályázat érkezett be 3 ezer milliárd forintot meghaladó támogatási igénnyel. Eddig több mint nyolcezer projekt számára összesen 2 ezer milliárd forintot ítéltek meg támogatásként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés