Előfizetői tartalom

Bővíti az MFB Pontok hálózatát a kormány

Portfolio
Támogatja a kormány, hogy az eddigi, országosan legalább, 400 hely után további hitelintézeti fiókokban is nyíljon MFB Pont azért, hogy a visszatérítendő uniós források minél hamarabb eljuthassanak a végső kedvezményezettekhez - ez derül ki a mai Magyar Közlönyben megjelent kormányhatározatból. Az új jogszabály nem említ számot arra, hogy mennyi új MFB Pont nyíljon, de azt rögzíti, hogy május 20-ig ki kell írni az újabb közbeszerzési eljárást a hitelintézetek körében.

Hitelezés 2016 Bertalan Sándor, az MFB Zrt. vezérigazgató-helyettese is előadást tart a Hitelezés 2016 című május 12-i konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés Szűkszavú kormányhatározat (1204/2016. (IV. 18.) jelent meg a mai Közlönyben, amely "az MFB Magyar Fejlesztési Bank...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés