Előfizetői tartalom

Cséfalvay: értsük meg, hogy miért nem jön úgy az "ingyenpénz"

Portfolio
Minden pályázó vállalkozás, illetve a teljes államigazgatás is hozzá volt szokva a vissza nem térítendő támogatásokhoz (VNT) a magyarországi fejlesztéspolitikában, de ebben az uniós keretek módosulása miatt most lényeges változás lesz a 2014-2020-as ciklusban - hívta fel a figyelmet Cséfalvay Zoltán, a 2014-2020-as magyar-EU Partnerségi Megállapodás (PM) főtárgyalója az 52, Közgazdász Vándorgyűlés egyik délutáni előadása keretében.

A Nemzetgazdasági Minisztérium volt államtitkára, jelenleg Magyarország OECD melletti állandó kirendeltségének kijelölt nagykövete ezzel arra, a kkv-kat is fokozottan érintő változásra utalt, miszerint a minap aláírt PM-ből 2,3 milliárd eurónyi, azaz a teljes keret mintegy 10%-át kitevő rész visszatérítendő (VT) támogatási keretet jelent. Ennek a változásnak a pályázókat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés