Előfizetői tartalom

Drasztikus kormányzati módszer - Mire jutunk vele?

Portfolio
Azért hozta nyilvánosságra a Miniszterelnökség a késedelmes állami projektek listáját, hogy ezzel a módszerrel is a minél gyorsabb forráslehívásra ösztönözze a közszférabeli projektek gazdáit, akik közül soknak önerőt se kellett hozzátenni a fejlesztéshez - mondta el a Portfolio érdeklődésére Csepreghy Nándor, a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára. A kormány által létrehozott késedelmes projektek listája és a késedelmes projektekhez kapcsolódó szankciók elvi szinten elfogadhatóak, a projektek ütemezés szerinti megvalósítására vonatkozó kormányzati szándék érthető, de érdemes néhány megoldási javaslatot megfontolni - fejtette ki meglátását Szebeni Dávid, a Budapesti Corvinus Egyetem gazdaságpolitika oktatója, a 2014-2020-as Operatív Programok stratégiai tervezője.

Uniós Források 2015 A most nyilvánosságra hozott listáról, a 2007-2013-as ciklus sikeres zárásához szükséges teendőkről és a 2014-2020-as ciklus fő irányairól is részletesen szó lesz a Portfolio Uniós források 2015 című konferenciáján, amelyre március 12-én kerül sor. Információ és jelentkezés ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés