Előfizetői tartalom

Elárulta a kormány az átgyúrt fejlesztési menetrendet!

Portfolio
Megjelent tegnap este a gazdaságfejlesztési pályázatok azon átgyúrt menetrendje, amelyre a szakma már három hónapja várt és kiderült, hogy a GINOP idén meghirdetendő teljes pályázati keretösszege mintegy 902,5 milliárd forint. Ez 156 milliárddal több, mint a tavaszi első hivatalos verzióban láthattuk, de megegyezik azzal, mint amit az NGM múlt héten már jelzett. Az új éves fejlesztési keret sok helyen csak visszaigazolja azt, amit az élet már menetközben produkált, nevezetesen azt, hogy számos pályázat megjelent. Kiderül azonban belőle az is, hogy idén egyáltalán nem lesznek energetikai pályázatok, feltehetően szoros összefüggésben Lázár János múlt csütörtöki bejelentésével, illetve az intézményrendszerben rebesgetett változásokkal. Az alábbiakban csak röviden mutatjuk be a menetrendet.

Vállalati Növekedés 2015 A 2014-2020-as gazdaságfejeésztési pályázatok tartalmáról részletesen szó lesz a Vállalati Növekedés 2015 című november 3-i konferenciánkon. További részletek: Információ és jelentkezés A GINOP éves fejlesztési kerete március 24-én jelent meg, de abban számos olyan pályázat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés