Előfizetői tartalom

Év végéig meghirdetheti az összes EU-pályázatot a kormány

Portfolio
A Magyarországnak 7 évre járó 8900 milliárd forintnyi uniós pénzkeretből jelenleg 71%-ot hirdetett meg pályázatok formájában a kormány és nagyon úgy néz ki, hogy már az év végéig le tudja kötni a kormány a teljes keretet - jelezte a mai Kormányinfón Lázár János. A Miniszterelnökség vezetője ezzel jóval gyorsabb pályázati meghirdetési menetrendet vázolt, mint ami az eddigi hivatalos tempó volt. Lázár utalt két minapi Portfolio-cikk tartalmára is, amelyek közül az egyik a brüsszeli pénzek felfüggesztési veszélyére hívta fel a figyelmet, a másik pedig azt mutatta be, hogy nemzetközi összevetésben is viszonylag gyorsan osztja el az új uniós pályázati pénzeket a kormány.

A keret 100%-át meghirdetheti év végéig a kormányAmint külön hírfolyamunkban megírtuk, Lázár többek között azt mondta: a 2014-2020-as ciklusra járó uniós keretnek már a 71%-ára hirdettek meg a magyar hatóságok uniós pályázatokat (272 db pályázat jelent meg 6391 milliárdos elérhető kerettel) és szavai szerint nagyon úgy néz ki, hogy már az év végéig le tudja kötni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés