Előfizetői tartalom

Fontos szabályokhoz nyúlt hozzá a kormány

Portfolio
A Magyar Közlönyben ma jelentek meg a 2014-2020-as programozási időszakhoz kapcsolódó szabályrendszer módosításáról szóló rendeletek. A legfőbb módosítás a támogatási előleghez kapcsolódik, továbbá meghatározza, hogy a biztosítéknyújtási kötelezettség alól mentes közszféra kedvezményezettei számára azonnal kifizetésre kerül az előleg. Az előleghez kapcsolódó módosítások mellett a projektértékelési-rendszer átalakításáról is döntött a kormány. A projektek értékelése a kormányhatározat alapján objektív szakmai szempontok alapján felállított, nyilvános szaknévsorban vezetett állami értékelők útján történik.

Ma megjelent 42/2016. (III. 9.) Korm. rendeletet és a 1117/2016. (III. 9.) Korm. határozat alapján elmondhatjuk, hogy a 2014-2020-as programozási időszak támogatások felhasználásáról szóló rendszerét és a projektértékelési rendszerét módosított a kormány.A 42/2016. (III. 9.) kormányrendelet intézkedéseiA kormány a 2014-2020 programozási időszakban az egyes európai uniós...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés