Előfizetői tartalom

Karsai: nyár elejéig újranyitjuk a legnépszerűbb céges pályázatokat

Portfolio
A jelenleg felülvizsgálat alatt álló GINOP- 1.2.1-es, illetve 1.2.2-es termelési kapacitásbővítő pályázatokat még a nyár elejéig újranyitjuk, hiszen a megemelt keretösszegekből még több tízmilliárd forint szabad forrás áll rendelkezésre - jelezte a Portfolio-KAVOSZ Kelet-Magyarországi Gazdasági Fórum keretében tartott előadásában Karsai Tamás. A Nemzetgazdasági Minisztérium helyettes államtitkára vázolta: májustól országszerte 26 MFB Ponton elérhetővé válnak az uniós pénzügyi eszközökön belül a hiteltípusú konstrukciók, majd július-augusztus körül várhatók a kombinált hitelek például az élelmiszeripari és energetikai körnek. Fontos információként jelezte: a vonatkozó kormányrendelet megjelenésétől kezdve el fognak tekinteni a piaci eszközök beszerzésénél az eddigi három árajánlat rendszerétől.

Karsai Tamás előadásának fontosabb információi, üzenetei:A kötött uniós, illetve magyar gazdaságpolitikai célrendszer (pl. ipari termelés aránynövelése, kkv-k erősítése) határozza meg a gazdaságfejlesztési pályázatok feltétel- és célrendszerét, így a pályázatok mögötti logikát ebből a szempontból lehet megérteni A GOP 900 milliárdjához képest a GINOP-ban árfolyamtól...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés