Előfizetői tartalom

Ki mit szól az EU-támogatások felpörgetett kifizetéséhez?

Portfolio
Eddig nem volt példa arra, hogy egy uniós tagország a rendelkezésére álló időnél három-négy évvel hamarabb szeretné lehívni a neki járó EU-támogatásokat; ez a pénzbőség rövid távon nyilván fellendülést hoz, de közben figyelni kellene a túlárazásokra és a politikai kijáró emberekre is - többek között ezeket vetették fel pályázati szakértők azon múlt heti kormánybejelentésre, hogy 2019 elejére szeretnék kifizetni az összes EU-támogatást. A Portfolio minapi körképére később érkezett reakciókat a cégnevek szerinti abc-sorrendben mutatjuk be.

Kapcsolódó cikkünk2016.01.18Itt a reakció Lázár rendkívüli bejelentéséreHeil Péter, Altus Zrt. igazgató, Nemzeti Fejlesztési Ügynökség korábbi elnök-helyettese"A Portfolio tudósítása szerint a kormány szándéka az összes pályázat meghirdetése 2017 közepéig, így a projektelbírálás és megvalósítás időigényét figyelembe véve a források nagyjából 2019 végéig...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés