Előfizetői tartalom

Nem jön össze Lázárnak a brüsszeli találkozó

Portfolio
A Portfolio információi szerint hetek óta nem sikerül összehozni egy személyes találkozót Corina Cretu, az Európai Bizottság regionális politikáért felelős biztosa és Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter között Lázár többszöri kezdeményezése és új időpont javaslatai ellenére sem. Közben állítólag Gyurcsány Ferencnek, a Demokratikus Koalíció elnökének sikerült időpontot kapnia az uniós biztostól.

Tudomásunk szerint hetek óta zajlik egy egyeztetési kísérlet Corina Cretuval, az uniós források témájában kulcsfontosságú EU-biztossal, de eddig nem sikerült időpontot találni a személyes találkozóra. A találkozó létrejötte számos ok miatt fontos lenne a magyar félnek, hiszen közeleg a 2007-2013-as uniós fejlesztési ciklus pénzügyi zárása, közben le kellene zárni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés