Előfizetői tartalom

Pénteken Magyarországra jön az Európai Bizottság alelnöke

Portfolio
Az Európai Unió tagállamainak fővárosait kezdte látogatni Jyrki Katainen, az Európai Bizottság munkahelyteremtésért, növekedésért, beruházásokért és versenyképességért felelős alelnöke és ennek a roadshownak a keretében most pénteken, április 17-én Budapestre érkezik. A látogatás célja az EU több mint 300 milliárd eurós költségvetésű beruházási tervének népszerűsítése, valamint a kormányok, a befektetők, a vállalkozások, továbbá a regionális hatóságok, a szakszervezetek és más közösségek előtt megnyíló új lehetőségek ismertetése - hívja fel a figyelmet a Bizottság közleménye.

A pénteki nap egy olyan programmal indul, amelyen az alelnöknek a budapesti székhelyű Európai Innovációs és Technológiai Intézet (EIT) megbízott igazgatója vezetésével az EIT támogatásával megvalósult innovációs, vállalkozási és start-up projekteket mutatnak be. Ezt egy közös sajtótájékoztató követi, amelyet Katainen Navracsics Tiborral, az Európai Bizottság oktatásért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés