Előfizetői tartalom

Erre a két magyar cégre felfigyelt a világ!

Portfolio
Két magyar kkv-t - az ipari képfeldolgozó rendszereket fejlesztő Falcon-Vision Zrt.-t és az egészségesebb növényeket célzó projekttel pályázó QuantisLabs Kft.-t - is kiválasztottak az Európai Unió nagy kutatás-fejlesztési keretprogram KKV Eszköz második fázisának nyertesei között - közölte pénteken a magyar szempontból is fontos hírt Európai Bizottság. Közben az is örömteli, hogy másik két magyar kkv egyenként 50 ezer eurót nyert a KKV Eszköz első fázisában, hogy megvalósítási tanulmányukat professzionális módon elkészítsék.

Rendkívül erős mezőnyben nyert a két magyar cég A két említett magyar cég a Horizont 2020 keretprogram ún. KKV Eszköz pályázatának második fázisában nyert, így összesen legfeljebb 2,5 millió euró értékben valósíthatnak meg innovatív tevékenységeket, illetve fejleszthetik tovább üzleti tervüket. Magyar cégek a KKV Eszköz második fázisában most először nyertek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés