Előfizetői tartalom

Gyorsan kiszórnak 23 milliárdnyi EU-pénzt a fekvőbeteg ellátóknak

Portfolio
Két napja jelent meg egy 23,2 milliárd Ft keretösszegű pályázati felhívás, melyre mától jövő péntekig tudnak pályázni az állami, illetve állami fenntartású felsőoktatási intézmények fenntartásában lévő fekvőbeteg ellátók. A gyors pályáztatás és az operatív program neve egyértelműen azt jelzi, hogy már előre megvalósított projektek utólagos uniós támogatásáról beszélhetünk, melyeket most gyorsan le kell "papírozni".

A pályázati felhívás szerint a konstrukció célja 2007-2015 között nem uniós költségvetésből megvalósult, kórházak által végrehajtott infrastrukturális beruházások támogatása, a szakmai szolgáltatások elérhetőségének és minőségének területi kiegyenlítése érdekében a fekvőbeteg ellátó intézmények szolgáltatási körének bővítése, illetve eszközállományának...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés