Előfizetői tartalom

Leállhat a céges és önkormányzati EU-pályázatok értékelése a napokban

Portfolio
Az új állami projektértékelői rendszer mindazon, folyamatban lévő támogatási kérelmekre kiterjedhet, amelyek "nyitva állnak a mikro-, kis- és középvállalkozások, valamint a helyi és területi önkormányzatok számára" - derül ki a parlamentben ma elfogadott törvényjavaslatból, amely a kihirdetését követő napon lép hatályba. Kibővült tehát azon pályázatok köre, amelyekre az új rendszert alkalmazni lehet, de sok részletszabályt majd egy későbbi kormányrendelet határoz meg.

Ma délelőtt szavazott a parlament az állami projektértékelői jogviszonyról, valamint egyes kapcsolódó törvények módosításáról szóló T/10092-es törvényjavaslatról, amelynek minap állt össze az összegző módosító javaslata. A honatyák az összegző módosítót 113 igen, 36 nem és 28 tartózkodó szavazat ellenében támogatták, míg az összegzőket összerendező önálló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés