Előfizetői tartalom

Megjelent 710 milliárdnyi vidékfejlesztési pályázat menetrendje

Portfolio
Megjelent a Magyar Közlönyben az 1300 milliárd forintos keretösszegű Vidékfejlesztési Program idei pályázati menetrendje, amely szerint idén 710 milliárd forintnyi pályázat meghirdetése várható. A legelső kiírás egyúttal tegnap már meg is jelent a kormány hivatalos pályázati oldalán: az 51,5 milliárd forintos keretű "Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása" című (VP-4-11.1.-11.2.-15 kódszámú) felhívás, amelyre november 7-től mindössze egy hónapon át lehet pályázni. Ezzel párhuzamosan az elsők között lehet pályázni a 159 milliárdos keretű Agrár-környezetgazdálkodási kifizetésre is (AKG, VP4-10.1.1-15).

A fenntartható fejlődést és a környezet megóvását támogatják az első kiírásokAz Agrár-környezetgazdálkodási kifizetés (AKG) és az Ökológiai gazdálkodásra történő áttérés, ökológiai gazdálkodás fenntartása címmel jelentek meg azok a felhívások, amire elsőként pályázhatnak az aktív mezőgazdasági termelők a Vidékfejlesztési Program keretében a 2014-2020...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés