Előfizetői tartalom

Megjelent az egyik nagyon várt kkv-pályázat!

Portfolio
Szerda este megjelent a kormány hivatalos pályázati oldalán az áprilisra ígért, a cégek által már régóta nagyon várt egyik kkv-fejlesztési pályázat. A kiírás a "Mikro-, kis- és középvállalkozások piaci megjelenésének támogatása" címet viseli, 5 milliárd forintos a keretösszege és a pályázatok benyújtása 2015. június 22-től 2017. június 22-ig lehetséges. A nyertes kérelmeket 1,5 millió Ft - 20 millió forint közötti, vissza nem térítendő támogatásban részesítik a rendelkezésre álló forrás erejéig, de a cég létszámállományához kötik a megpályázható összeget és a nyerteseknek legalább 50%-os önrészt is vállalniuk kell. A központi régióbeli projektmegvalósítás nem lehetséges.

A Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program idei évi pályázati meghirdetési menetrendje (éves fejlesztési kerete) áprilist jelölte meg a fenti pályázat meghirdetésére (GINOP-1.3.1-15 kódszámon), de a jogszabályok szerint ehhez képest legfeljebb egy hónapos csúszás még belefér. Ezt a lehetőséget végül nem töltötte ki teljes egészében a kormány ennél a pályázatnál...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés