Mosó-szárító gépre már nem költheted az ingyenpénzt

2017. augusztus 9. 11:57    
nyomtatás
 
Hétfőtől igényelhető vissza nem térítendő forrás a háztartási nagygépek cseréjére. A pályázati oldalon található a katalógus szerint még tegnap lehetett igényelni támogatást mosó-szárító gépekre, mára ez eltűnt, melyet az ügyfélszolgálaton meg is erősítettek - jelezte egy olvasónk.


Hétfőn délelőtt megjelent cikkünkben számoltunk be arról, hogy vissza nem térítendő támogatást lehet igényelni hűtő- vagy fagyasztó készülékek, mosó- vagy mosó-szárítógépek cseréjére. A háztartási gépeket 25-45 ezer forinttal olcsóbban szerezhetik be a programban résztvevő üzletekben.

Egy olvasónk jelezte, hogy a mosó-szárítógép termékcsoport mára eltűnt a pályázat hivatalos oldalán található Mosógép és mosó-szárítógép katalógusból. Az ügyfélszolgálat ezt telefonon megerősítette, hogy kivették a választható gépek listájából az összes mosó-szárítógépet, de a pályázati felhívásban és a pályázati útmutatóban még mindig szerepel a termékcsoport és a katalógus címéből sem került törlésre.


Furcsa, hogy a pályázat megnyitása után vették ki ezeket a korszerű kombinált gépeket a támogatható tevékenységek közül minden tájékoztatás nélkül.

Előző cikk  Előző cikk Következő cikk  Következő cikk

F?rum
 
 
×
×
Jogi nyilatkozat
A jelen oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást.

Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés alkalmasságát vagy megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon személyes befektetési tanácsadójával!

Az előbb írtakra tekintettel az előadás szervezője, az oldal üzemeltetője, szerkesztői, és szerzői valamint előadói kizárják mindennemű felelősségüket az oldalon esetleg megjelenő információra vagy adatra alapított egyes befektetési döntésekből származó bármilyen közvetlen vagy közvetett kárért vagy költségért.
Bővebben...

Friss hírek
20 hír 30 hír 40 hírhirdetés
Állásajánlatok
Szerkesztő - újságíró
 
 
Rovatnavigátor
EZT OLVASTA MÁR?
11
22
33
44
55
0
Prémium