Előfizetői tartalom

Öt új EU-s pályázat a kutyát sem érdekelte eddig

Portfolio
Hatalmas az eltérés a pályázók érdeklődésében az ősz óta kiírt 12 új EU-s pályázatoknál, mert míg a korábban is népszerű gazdaságfejlesztési pályázatokra sokszoros a túljelentkezés, addig öt olyan pályázat is van, amelyre még egyetlen jelentkező sem akadt, noha közeledik a benyújtás határideje - derül ki a Miniszterelnökség által a Napi Gazdaságnak küldött összesítésből.

Átlagosan intenzív az érdeklődés... Az új Széchenyi2020 program keretében tavaly októberben jelentek meg az első pályázati kiírások, azóta (a tegnap este kitett újabb külpiaci megjelenési pályázatot leszámítva) összesen 12 konstrukciót írtak ki a szervek, amelyek teljes keretösszege 157 milliárd forint. Ezekre eddig összesen mintegy 97 milliárd forintnyi összegben érkezett...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés