Előfizetői tartalom

Tanyád van? Milliókat kaphatsz a fejlesztésére

Portfolio
Ömlenek a pályázati kiírások, melynek jeleként egy újabb vidékfejlesztési felhívás jelent meg a napokban több mint 8 milliárd forintos keretösszeggel. Ez a felhívás a természetes személyek, illetve az önkormányzatok tulajdonában lévő tanyák háztartási léptékű villamos energia-, és vízellátási, valamint szennyvízkezelési fejlesztéseit célozza.

Megjelent a "Tanyák háztartási léptékű villamos energia és vízellátás, valamint szennyvízkezelési fejlesztései" című VP6-7.2.1.4-17 kódszámú felhívás, a Vidékfejlesztési Program (VP) keretein belül. Az elmúlt egy hónapban egyre több pályázati felhívás jelent meg mind a VP-ben, mind a többi operatív programban, melynek oka, hogy a kormány idén márciusig ki akarja írni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés