Előfizetői tartalom

Traktort vennél EU-pénzből? - Fontos változások léptek életbe!

Portfolio
Csak azok vásárolhatnak traktorokat egy közelmúltban megjelent, de csak jövő január 6-tól beadható vidékfejlesztési uniós pályázaton, akiknek a kapcsolt vállalkozásokat is figyelembe véve az üzemméretük legalább 75 %-a kertészeti tevékenységből származik - hívja fel a figyelmet a fontos változásokra két friss közlemény.

A kormány hivatalos pályázati oldalán pénteken két közlemény is megjelent a "Kertészet korszerűsítése - kertészeti gépbeszerzés támogatása" című (VP2-4.1.3.5-16 kódszámú) felhívással kapcsolatban. Az egyik arra figyelmeztet, hogy változott a pályázat beadásának nyitónapja 2017. január 6-ra és ezzel együtt módosulnak a pályázatok szakaszos beadása kapcsán az értékelési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés