Előfizetői tartalom

Elkezdenék betölteni az atombombát Magyarország ellen Brüsszelben

Portfolio
Négy baloldali EP-párt azt kezdeményezi egy közös határozattervezetben, hogy tegye meg a parlament az első lépést a bűvös 7. cikkely szerinti eljárás elindításához, ami ha valaha eljutna idáig a folyamat, Magyarország EU-s szavazati jogának felfüggesztésével járna - tudta meg a fontos fejleményt a Bruxinfo. Ezzel párhuzamosan van egy másik határozattervezet, amit a Fidesz pártcsaládja, az Európai Néppárt adott be és az csak homályosan, mint lehetőség, utal a nukleáris opciónak is mondott 7. cikkely első lépésének megtételére. Az viszont világosan benne van a Néppárt tervezetében is, hogy Magyarországnak a megszabott határidőig engednie kellene bizonyos területeken.

Kapcsolódó cikkünk2017.05.11Elvennék a finnek az EU-pénzünket - Kövér szerint problémamentesek a kapcsolatainkA cikk főbb információi:Négy bal- és liberális frakció által közösen jegyzett határozattervezet kezdeményezné az EU-szerződés 7-ik cikke szerinti eljárás Magyarországgal szemben történő elindításához szükséges előkészítő lépést. Az Európai Parlament...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés