Előfizetői tartalom

Júliustól jön a családi házak energetikai felújítási pályázata

Portfolio
Július elejétől várható a családi házak energiafelújítási pályázatainak térségenkénti kiírása, és vissza nem térítendő támogatás aránya összetettségtől függően le- és felfelé is eltér majd az átlagos 50 százaléktól - írja a Népszabadság. A lap úgy tudja, hogy a részleteket az április 6-i a Construmán jelenti be a nemzeti fejlesztési tárca. A cikk alapján nagyon úgy tűnik, hogy az egész program mindössze néhány milliárdos lesz, így biztosan pillanatok alatt kimerül majd a térségenkénti keret.

A cikk legfontosabb információi:A július eleji napokban az ország hét térségében lehet majd beadni a jelentkezést elektronikusan A vissza nem térítendő támogatás aránya attól függ majd, hogy a tulajdonos hány fajta energiahatékonysági beruházásra vállal kötelezettséget. Ilyen lehet a szigetelés, a fűtésfelújítás és a megújuló energiák hasznosítása. Az átlagos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés