Előfizetői tartalom

Történelmi lehetőség előtt Magyarország, csak előre menekülhetünk a vihar elől

Pillanatnyilag, ha nem is válságot prognosztizálunk, azért a felhők gyülekeznek az égen, és mindenképpen érdemes előre menekülni - véli Vinnai Balázs, az IVSZ elnöke, akivel a szövetség digitalizációs javaslatcsomagjának részleteiről beszélgettünk. Az átfogó javaslatcsomag az újonnan megalakuló kormánynak és a piacnak egyaránt szól, hangsúlyos eleme az informatikus alap- és átképzés reformja, az ehhez szükséges források megteremtését célzó javaslatok, és fontos cél az innovációs folyamatok illetve a magas hozzáadott értékű exporttevékenység felpörgetése.

Financial IT 2022 Vinnai Balázs is részt vesz május 31-ei Financial IT konferenciánkon. Regisztráció itt! Információ és jelentkezés Átfogó digitalizációs javaslatcsomagot tett le az asztalra az IVSZ, amellyel Magyarország történelmi kitörési esélyét szeretné megragadni. Miért gondoljátok azt, hogy épp...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés