Fenntarthatósági szupercsapat alakul: egyesülnek az EY és a denkstatt szolgáltatásai
Üzlet

Fenntarthatósági szupercsapat alakul: egyesülnek az EY és a denkstatt szolgáltatásai

Portfolio
Magyarország legnagyobb fenntarthatósági tanácsadással foglalkozó csapata jön létre miután a denkstatt az EY csoport tagjává válik. Ennek eredményeként immár több mint 60 magasan képzett szakember segíti a hazai vállalatokat a környezetvédelemmel, fenntarthatósággal és a klímaváltozással kapcsolatos üzleti kihívások kezelésében az EY-nál - írják a közleményben.

A denkstatt a jövőben „EY denkstatt” márkanéven, az EY fenntarthatósági csapatának részeként segíti a vállalatokat speciális szaktudásával. Hazánk mellett Ausztriában, Bulgáriában, Romániában és Szlovákiában is megtörtént az átalakulás.

Már csak egy nap és jön a Sustainable Tech konferencia! Ne maradjon le, részletek a linken!

Az EY Klímaváltozási és Fenntarthatósági tanácsadással foglalkozó területe és az EY denkstatt immár teljes körben képes elősegíteni a zöld átállást többek között a következő szolgáltatási területeken:

  • fenntarthatósági jelentéstétel és hitelesítés;
  • ESG és EHS menedzsment- és jogszabályi megfelelőség;
  • klímaváltozási és dekarbonizációs stratégiakészítés;
  • tranzakciókat támogató környezetvédelmi, műszaki és ESG átvilágítás;
  • környezetvédelmi és gazdasági hatásvizsgálatok, zöld épület minősítési szolgáltatások, és digitális ESG megoldások bevezetése az EY globális partnereivel együttműködésben.

Mindezt olyan csapattal teszi az EY, amelyben a klasszikus menedzsment tanácsadók, adótanácsadók és könyvvizsgálók találkoznak a természettudomány és műszaki területek szakértőivel – akik többek között környezetmérnökök, környezetgazdászok, munkavédelmi szakértők és geológusok.

“A célunk egyértelmű – minél hatékonyabb tanácsadás a vállalatok fenntartható fejlődéséhez. Szolgáltatásaink egyesülésének köszönhetően teljes körű, ágazatspecifikus megoldásokkal fogjuk segíteni a hazai vállalatokat a zöld átállás során.” – hangsúlyozta Vékási Tamás, az EY Magyarország vezérigazgatója.

Kónya Zsolt, az EY Magyarország Könyvvizsgálati Üzletágának vezetője hozzátette: „A felelős, fenntartható vállalati működés fontossága az elmúlt évek során egyre fokozódott és a folyamat várhatóan az elkövetkezendő években sem áll meg.”

Jenei Attila, az EY denkstatt fenntarthatósági partnere kiemelte, hogy a három évtizedes múltú denkstatt csatlakozásával mindkét cég ügyfelei még szélesebb körű szolgáltatásokat vehetnek igénybe. “A két cég szakértelmének és szakmai kapcsolatrendszerének egyesítése ésszerű válasz arra a napjainkban látható folyamatra, amely során a fenntarthatóság természettudományos valósága egyre inkább az üzleti döntéshozók fókuszába kerül.”

Lukács Ákos, az EY Fenntarthatósági és Klímaváltozási szolgáltatásainak partnere elmondta, hogy a cégek tudásának egységesítésével jelentősen erősödnek a kompetenciáik és a kapacitásaik is. „Mostantól bármilyen komplex környezetvédelemmel, fenntarthatósággal és klímaváltozással kapcsolatos kihívást meg tudunk válaszolni ügyfeleinknek.”

Címlapkép forrása: Jakub Porzycki/NurPhoto via Getty Images

Kiszámoló

Más miért nem tanult?

Írtam nemrég a sávos adózásról. Az egyik visszatérő motívum volt a hozzászólásokban, hogy miért adóztatja az állam a vagyont, amikor azt eleve már adózott pénzből vettem, s ez így már

KonyhaKontrolling

Adózzon mindenki más!

Az interneten sok vélemény jelenik meg a \"megfelelő\" adóztatással kapcsolatban, de még a legtájékozottabbak is sokszor minimum meglepő véleményeket fejtenek ki. A bejegyzésben nem megyek bele

FRISS HÍREK
NÉPSZERŰ
Összes friss hír
Eljöhet a benzinkutak bosszúja

Likviditási szakértő/vezető modellező

Likviditási szakértő/vezető modellező

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Szenior treasury és kontrolling munkatárs

Pénzügyi modellező/vezető modellező

Pénzügyi modellező/vezető modellező
Tőzsdetanfolyam

Tőzsdei hullámok, vagyonépítés és részvénykiválasztás

22+1 órás komplex tanfolyam ahol a tőzsdei kereskedés és a hosszú távú befektetés alapjait sajátíthatod el. Megismered a tőzsdei ármozgások törvényszerűségeit, megismered a piaci trendeket, megtanulod felismerni a trendfordulókat.

Könyv

A Sikeres Kereskedő - Vételi és eladási pontok, stratégiák, tőzsdepszichológia

Egy tőzsdei könyv, ami nem aranyhalat akar rád sózni, hanem felruház a horgászás képességével, ami a befektetések világában a saját kereskedési módszer kialakítását jelenti.

Portfolio hírlevél

Ne maradjon le a friss hírekről!

Iratkozzon fel megújult, mobilbaráthírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Infostart.hu

Kiadó modern irodaházak

Az iroda ma már több, mint egy munkahely. Találják meg most cégük új otthonát.

Financial IT 2024
2024. június 11.
Portfolio Agrofuture 2024
2024. május 23.
Automotive Business in CEE Region Conference 2024
2024. június 5.
Digital Compliance by Design & Legaltech 2024
2024. május 8.
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
befektető befektetés chart részvény tőzsde árfolyam