Előfizetői tartalom

BUX: talált, süllyedt!

Portfolio
Rossz napja volt pénteken a hazai befektetőknek, hiszen míg egy nappal korábban legalább a külföldi piacok emelkedni tudtak, a hét utolsó kereskedési napján ott is elromlott a hangulat. Európában nagyjából 0,5-1% körüli volt az esés, és az amerikai piacok is hasonló teljesítményt nyújtottak, ilyen környezetben pedig nem csoda, hogy tovább öntötték a magyar papírokat. Az utolsó órákban mérséklődött az eladói nyomás, végül pedig "mindössze" 2,8%-os csökkenéssel zárt a BUX. Ez a korábban látott 4,7%-os zuhanáshoz képest már-már megnyugtatónak számít.

Kapcsolódó cikkünk2010.11.26 08:57 Ütik a forintot, 280-nál az euró!A BUX 2,8%-os csökkenésével megint az utolsó helyen szerepelt a régiós indexek közt. A tegnapi naphoz hasonlóan egyértelműen kilógtunk a sorból, így megállapítható, hogy a mostani esés országspecifikus tényezők miatt történik, és nem a nemzetközi hangulat változásának köszönhető.A főbb papírok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés