Előfizetői tartalom

3 napos kezdő tőzsdetanfolyam - most szombaton

Portfolio
A Portfolio.hu három napos, gyakorlatorientált tőzsdetanfolyamot szervez, amelyen az alapoktól indulva ismerhetik meg a résztvevők a tőzsdézés fortélyait, és tanulják meg a technikai elemzés eszköztárának használatát. Az előadásokon különös hangsúlyt kap a kockázatkezelés, így a hallgatók elkerülhetik a kezdő tőzsdézőkre leselkedő csapdákat is.

Az új Portfolio Trader TudásCenterben a résztvevők saját laptopjukat használva nemcsak az elméletben, hanem a gyakorlati tőzsdézésben is elmélyedhetnek. A tanfolyam során közös élő kereskedést is folytatunk. A szélessávú internet elérést biztosítjuk. A résztvevők létszáma 30 főben maximált. További információ és regisztráció A gyakorlat orientált oktatás...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés