Előfizetői tartalom

Teslát szeretnél? - Ez a két ábra elveszi a kedved!

Portfolio
Bizonyára sokan vannak úgy, ha tehetnék, akkor gondolkodás nélkül vásárolnának maguknak egy Teslát az érzés kedvéért. A gondtalan környezettudatos suhanás illúzióját viszont olyan tényezők dönthetik romba pillanatok alatt, mint a magas fenntartási költség és a gyári adatoktól messze elmaradó hatótávolság. Utóbbi csak akkor, hogyha utazásunk során tartósan ki akarjuk használni az elektromotor(ok) elementáris erejét, persze nem itthon, hanem olyan országban, ahol erre a törvény lehetőséget ad.

Inged-gatyád A Tesla Model S esetében is igaz az, hogy nem csak a megvétele, hanem a fenntartása is komoly összegeket emészt fel. Ez részben a magas biztosítási díjjakkal magyarázható, amit rögtön megértünk, hogyha a TeslaMotorsClub.com honlapján szemezgetünk a hozzászólásokból, amik arról számolnak be, hogy milyen javítási díjakkal szembesültek a tulajdonosok az egyes...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés