Előfizetői tartalom

Bombahír a Richtertől - Ez csak keveseknek sikerült!

Gayer Attila, CFA
Igazi mérföldkő a Richternél, hogy az Amerikai Gyógyszerfelügyelet jóváhagyta saját fejlesztésű készítményét, mely így rövidesen forgalomba kerülhet az Egyesült Államokban. Bogsch Erik, a Richter Gedeon vezérigazgatója a Portfolio-nak adott mai interjújában hangsúlyozta, a bejelentés azért fontos, mert visszaigazolja azokat az erőfeszítéseket, kutatómunkát, amit az elmúlt években elvégeztek. Roppant nagy eredmény ez egy ilyen méretű, közép-kelet-európai cégnek, hasonlóra eddig a régióban nem is volt még példa. A magyar gyógyszeripar jövője szempontjából fontos, hogy az eredeti kutatást végző cégek itthon tartsák a fejlesztést.

Forradalmi bejelentést tett ma reggel a Richter a Cariprazine kapcsán. Mit gondol, mennyiben változtathatja meg ez a társaság hosszabb távú kilátásait? A hír azért fontos, mert azokat az erőfeszítéseket, kutatómunkát igazolja vissza, amit az elmúlt években elvégeztünk. A Richter eredeti kutatási portfóliója ezzel tovább erősödik, a központi idegrendszeri terület szerepe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés