Előfizetői tartalom

Kilenc nagy dobás idén a Teslától

Portfolio
2016 több szempontból is meghatározó év volt a Tesla számára, bemutatták a Model 3-at, új termékekkel rukkoltak elő a tiszta energia előállítása és tárolása területén és megvásárolták a SolarCity-t. De az igazság az, hogy mindez eltörpül azokhoz a tervekhez képest, amelyeket a Tesla vezére, Elon Musk meg akar valósítani 2017-ben.

1. Új részletek derülnek ki a Tesla carsharing rendszerérőlMusk tavaly júliusban vázolta fel, hogyan is képzeli el pontosan a Tesla és a SolarCity közös jövőjét. A korábban csak titkos mestertervként emlegetett vízió egyik fontos pillérét jelenti majd az önvezető technológiára épülő közösségi járműmegosztás megvalósítás. A Tesla vezére akkor elmondta, hogy egy olyan...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés