Előfizetői tartalom

Döbbenet: súlyos milliók mennek el cégautókra

Hámor Iván
Egy cégautó kiválasztása során a szabad szemmel is jól látható formáknál, illetve a katalógusokban, internetes oldalakon olvasható műszaki adatoknál, méreteknél is fontosabb egy olyan mutatószám, melynek a jelentésével és tartalmával, illetve jelentőségével sokan nincsenek tisztában. Az angol megfelelőjéből származó rövidítés alapján nálunk is TCO néven lehet vele találkozni, és ez nem más, mint a teljes tulajdonosi/üzembentartói költség.

A cégek fejlesztési, beruházásai döntéseit egyre alaposabb vizsgálatok és kutatások előzik meg, ugyanis az elmúlt két év rávilágított arra, hogy csak a legracionálisabb gazdálkodás mellett lehet eredményesen működtetni egy vállalkozást. A tények, és jelen esetben a számok makacs dolgok, amikkel lehet, de nem biztos, hogy érdemes vitatkozni. Az autók is olyanok, mint a labdarúgás....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés