Előfizetői tartalom

Egy busz négy munkahelyet teremt

Hámor Iván
Az Egyesült Államok meghódítása után a hazai autóbuszpiacon is meghatározó szereplővé kíván válni a NABI. Az egykor a BÉT-en is jegyzett társaság egy éven belül két hazai piacra fejlesztett prototípust is bemutatott, melyek a helyi és helyközi közlekedésben jelenthetnek megoldást az egyre magasabb átlagéletkorú és egyre inkább környezetszennyező hazai buszállomány megújítására.

Több éves kihagyás után a magyarországi piacra újabb autóbuszt fejlesztett legnagyobb hazai autóbusz-gyártó, a NABI. A cég az elmúlt években elsősorban amerikai városok megrendelésére gyártott gépjárműveket. Közel egy év és 100 millió Ft befektetésével készült el a Sirius buszcsalád második tagja, a helyközi személyszállítási feladatokra optimalizált változat....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés