FONTOS Nagy ígéretekkel indult, de súlyos kudarcot vallott Oroszország békemisszója – Mi lesz így a két ősellenség konfliktusából?
 
Előfizetői tartalom

Ez lesz az új postásautó?

Hámor Iván
A Magyar Posta járműflottájának egyik jelentős "oszlopa" a Fiat Scudo, melyek a munkatársak szállításában vállalnak szerepet. Az áru- és személyszállító kivitelében egyaránt jó tulajdonságaival hírnevet szerzett modell mostantól egy megújulás után érkezik a kereskedésekbe és az ügyfelekhez. Ha a Postának megfelel, akkor mindenki másnak is meg kell feleljen!

Az átdolgozott modell küldetése, hogy friss külső és belső megjelenésével, valamint a Fiat Professional ügyfelek igényeihez pontosan igazodó szolgáltatásaival megerősítse a típus helyzetét abban a 2P szegmensben, amely 2012-ben Európában és az EFTA (Európai Szabadkereskedelmi Társulás) országaiban a haszonjármű-piac 25%-át tette ki.A 2013-as Scudo minden kivitelét érintő...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés