Előfizetői tartalom

Itt az újabb rekord - Mindent kipréseltek a kecskeméti Mercedes-gyárból

Büszke vagyok arra, hogy világszínvonalú kompakt luxusautókat gyártunk Kecskeméten, amelyekből minden korábbinál többet, 190 ezer darabot készítettünk tavaly- mondta el Christian Wolff, a Mercedes-Benz Manufacturing Hungary Kft. kecskeméti gyárigazgatója, a Mercedes-Benz évzáró sajtótájékoztatóján. A jövővel kapcsolatban is optimista a vállalat menedzsmentje, 2017-ben is teljes gázzal pöröghet a járműgyártás Kecskeméten.

Rekord szinten a gyártás - Mindent kipréseltek a kecskeméti üzembőlTavaly 190 ezer darab B-osztályos Mercedes, CLA és CLA Shooting Brake készült Kecskeméten, amely közel 6 százalékos növekedést jelentett a 2015-ös évhez képest és új rekord volt a termelésben. Így elmondhatjuk egyrészt, hogy a termelés 2012-es beindulása óta már közel 670 ezer darab autó készült a magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés