Előfizetői tartalom

Kedvezményes regisztrációs adó - csak áfával együtt!

Portfolio
Szeptember 1-jével jelentősen szigorodnak a külföldi rendszámú járművek belföldi üzemeltetésének szabályai. A vonzónak tűnő, év végig tartó regisztrációsadó-amnesztia azonban - bonyolultsága mellett - még Áfa kötelezettséget is tartogathat az érintettek számára, ami az előzetes lelkesedést jelentősen lehűtheti - véli az RSM DTM Zrt. szakértője.

A december végig tartó regisztrációsadó-amnesztia nem csupán az 50 %-os adócsökkentés miatt tűnik vonzónak, erős nyomást jelent az ősztől jelentősen szigorodó új szabályozás és a várható szankciók súlya is. A csökkentett regisztrációs adó megfizetését követően már kérhető a magyar rendszám, azonban az áfa, valamint a gépjárműadó megfizetése is megjelenik kötelezettségként...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés