Előfizetői tartalom

Közös nevezőn a kormány és a gumiabroncsgyártók

Portfolio
A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) és a Magyar Gumiabroncs Szövetség (HTA) a jövőben szakmai partnerként dolgozik a jelenleg is húzóágazatnak számító magyarországi járműipar további fejlesztésén. A két szervezet június 13-án, Budapesten aláírt együttműködési megállapodása segítheti a hazai kis és középvállalkozások beszállítóvá válását és az iparágban új munkahelyek létrejöttét.

A magyarországi beszállító ipar és a potenciális új befektetések összehangolt támogatásáról írt alá megállapodást június 13-án, Budapesten a HITA és a HTA. A dokumentum szerint a 2013-ban több mint 400 milliárd forintot meghaladó volumenű belföldi értékesítést és exportot bonyolító gumiabroncs-iparágat képviselő HTA tagvállalatainak a jövőben a HITA keres magyar...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés