Előfizetői tartalom

Megbízhatók a stop-start rendszerek?

Portfolio
Használt-, de újautó vásárlása előtt nagyon sok döntést kell meghozni, amelyek a későbbiek során befolyásolhatják a kocsira fordítandó költségeket, vagy akár azt is, hogy milyen gyakran kell majd szervizbe járni az autóval. Minél bonyolultabb egy szerkezet - jelen esetben egy autó -, annál nagyobb a meghibásodás és a magas javítási költség valószínűsége. Néhány éve kezdtek elterjedni a különböző néven hívott, de alapvetően ugyanazt a funkciót ellátó automatikus motorleállító- és újraindító rendszerek, melyek sokakban bizalmatlanságot váltanak ki.

Mire jó a stop-start rendszer?. A megemelkedett hajtóanyagárak az autótulajdonosok nagy részét a takarékosságra ösztönzik. Van, aki kevesebbet ül a volán mögé, van, aki jóval lassabban közlekedik, mint korábban, és akad olyan, aki különböző alternatív megoldásokat keres az olcsóbb közlekedésre. Ezt az igényt az autógyártók is felismerték, és közülük egyre többen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés