Előfizetői tartalom

Orbán Viktor: önvezető autók fejlesztéséhez épít tesztpályát Magyarország

Orbán Viktor és Varga Mihály is beszédet mondott A jövő autói - vezetőnélküli autók fejlesztése Magyarországon című konferencián, amelyet csütörtökön tartottak a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen. Az esemény legnagyobb horderejű bejelentése, hogy önvezető technológia fejlesztéséhez épít tesztpályát Magyarország.

Varga Mihály legfontosabb gondolataiA jövő autói már itt vannak az útjainkon is. Annak az innovációs folyamatnak, amely a közlekedés minden részét érinti, meghatározó központja lehet Magyarország. A magyar kormány éppen ezért aktív részese kíván lenni ennek a folyamatnak, elő kívánja segíteni ezt. Európának egyedi esélye van arra, hogy vezető szerepet szerezzen a digitalizáció...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés