Előfizetői tartalom

Óriási összeget kalapozott össze az új sikersztori

Portfolio
A Szilícium-völgyben nagy a felhajtás egy fuvarozási alkalmazást létrehozó cég körül, az Uber négy éve alakult, a befektetők viszont annyi bíznak benne, hogy 1,2 milliárd dollárt sikerült összegyűjteniük a globális terjeszkedéshez. Szakértők szerint ennél nagyobb összeget csak a Facebook tudott megszerezni a tőzsdére lépés előtt, a társaság pedig már most 18,2 milliárd dollárt ér. A pénzt alapkezelők és a kockázati tőkések adták össze, a Reuters által megkérdezett elemzők nagyon optimisták a jövőt illetően.

Mindössze négy éves a szilícium-völgyi Uber startup, a befektetők azonban megvesznek a cégért, amit mi sem mutat jobban, mint hogy 1,2 milliárd dollárnyi friss tőkét sikerült összegyűjteniük alapkezelőktől és kockázatitőke-befektetőktől. A gyorsan növekvő társaságot a bevont forrás alapján 18,2 milliárd dollárosra értékelik, amellyel jelenleg az egyik legértékesebb...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés